حدود ۳۰ کشور اروپایی تاکنون محدودیتهای کرونا را برای سفر برداشتهاند. با این حال برخی کشورها، از جمله فرانسه و اسپانیا به این محدودیتها همچنان متعهد ماندهاند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۲ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۲ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
آخرین گزارش از وضعیت اجرای پروتکل های بهداشتی در کشور در بازه زمانی ۱۴ تا ۲۱ خردادماه، نشان دهنده کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت تهویه مناسب به کمتر از ۵۰ درصد است.
آمریکا که خود کانون شماره یک همه گیری ویروس کرونا درجهان به شمار می رود ، برای نجات صنعت گردشگری و مقابله با تنگناهای اقتصادی، بر لزوم انجام تست کووید-۱۹ برای مسافران خارجی جهت ورود به این خاک کشور پایان داد.
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از افزایش دو برابری آمار دانشجویان سیگاری پس از شیوع کرونا خبر داد و گفت: اگر چه دانشجویان پسر بیشتر از دختران سیگاری هستند، اما میزان گرایش به استعمال سیگار در بین دختران دانشجو نیز رو به افزایش است.
یک اپیدمیولوژیست با اشاره به لزوم طی کردن ۴ مرحله برای ریشه کنی کرونا، گفت: موضوع مشخص، این است که هنوز در مرحله پاندمی هستیم؛ در شرایط فعلی باید هوشیاری خودمان را حفظ کرده و اپیدمی را تمام شده تلقی نکنیم و دچار خوشبینیهای کاذب نشویم.
بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۴ تا ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ در جهت ادامه کنترل پاندمی کرونا در کشور، ۶۸۸ واحد صنفی پلمب شده است. همچنین بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات مردمی بهداشتی به سامانه ۱۹۰ مربوط به نانواییها و با موضوع عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان بوده است.
بنابر جدیدترین آمار همهگیری کرونا (کووید-۱۹)، شمار مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۳۴ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۲۰۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۳۱۹ هزار و ۳۲ نفر نیز بر اثر عفونت کووید تأیید شده است.
حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی مقابله با کرونا در زمینه روز بدون فوتی کرونا گفت: روز بدون فوتی ناشی از کرونا را مرهون همراهی دولت در تأمین واکسن، همکاری مردم در مراجعه به مراکز واکسیناسیون و تزریق دزهای اول تا سوم واکسن و تلاش شبانهروزی کادر بهداشت و درمان کشور هستیم.
سازمان جهانی بهداشت درتازه ترین گزارش خود، با اعلام نگرانی در مورد وضعیت شیوع همه گیری کووید ۱۹ در کره شمالی و بدتر شدن اوضاع در این کشور، از نبود اطلاعات و همکاری از سوی مقامات پیونگ یانگ ابراز تاسف کرد.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ضمن تاکید بر تداوم استفاده از ماسک به خصوص در اماکن عمومی و سربسته، گفت: افرادی که در حوزه سلامت صحبت می کنند، باید تخصص لازم را داشته باشند.
متخصصان ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی کردهاند که میتواند به صورت زودهنگام پیشبینی کند آیا بیماران مبتلا به کرونای حاد و بستری در بیمارستان از این بیماری جان سالم به در میبرند یا احتمال فوت آنها وجود دارد. این پیشبینی به پزشکان کمک میکند تا بیماران در معرض خطر مرگ را سریعتر شناسایی کنند.